Even voorstellen: Sylvia Schuurs, coördinator Service & Onderhoud

Mijn naam is Sylvia Schuur, ik ben 43 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Ik ben getrouwd met Vincent en we hebben drie kinderen. Ik heb tien jaar bij Defensie gewerkt en daar ben ik al met techniek in aanraking gekomen. Na wat omwegen ben ik bij Breman Installatietechniek in Drachten terecht gekomen. Ik heb daar bijna 5 jaar gewerkt, waarvan 4,5 jaar als servicecoördinator.

Afgelopen december ben ik in gesprek gegaan met P. de Vries Installatietechniek over de functie van hoofd service en onderhoud. Ik kende het bedrijf van horen zeggen (positieve berichten) en aangezien ik in Leeuwarden woon zie ik regelmatig de busjes van P. de Vries Installatietechniek rijden. Het gesprek is goed verlopen en daarom heb ik de stap gewaagd. Ik vond het vooral heel spannend om het oude vertrouwde achter te laten en iets nieuws en onbekends te starten maar tot nu toe ben ik erg blij dat ik de keuze gemaakt heb en deze uitdaging aan ben gegaan.

Wat ik leuk aan het werk vind is dat geen dag hetzelfde is. Ik hou van uitdagingen, hoe lastiger het probleem hoe leuker ik het vind, ik bijt me er graag in vast. En als het probleem is opgelost (door mij of samen met collega’s) dan geeft dat uiteraard een goed gevoel. Grote projecten zijn erg uitdagend, maar ook kleinere projecten vind ik erg leuk om uit te zoeken en te doen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een stuk te lopen met onze hond Mika en ik doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ik hou erg van lezen, sporten en ik vind het erg leuk om een avondje uit te gaan, naar een concert of het theater.

Mocht je nog iets meer van mij willen weten, kom dan gerust langs voor een kop koffie!