test

 

P. de Vries
Installatietechnieken BV

Polluxweg 13
Postbus 7540
8903 JM Leeuwarden

T 31 (0)58 288 0222
F 31 (0)58 288 00 60

E info@pdevries.nl

 

Nieuws

Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodatie.
De subsidieregeling Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.U kunt subsidie aanvragen voor investeringen in energiebesparing of voor de toepassing van duurzame energie. Maatregelen die in aanmerking kunnen komen voor subsidie staan op de maatregellijst. belangstelling of meer weten over de voorwaarden?  Bel of mail ons voor meer informatie.
 


Samenwerking met het FSFE voor passende financieringsoplossingen.
Wilt u investeren in duurzame maatregelen en u heeft geen mogelijkheid om dit volledig te financieren uit eigen middelen dan kunnen wij u een passende oplossing aanbieden. P. de Vries heeft de mogelijkheid om voor u te bemiddelen in een passende financiering voor uw energiebesparende maatregelen zoals PV-panelen, Ledverlichting en warmtepompen voor uw bedrijfspand. Voor nadere informatie of contact kunt u contact opnemen met Bert Schenkel van P. de Vries installatietechnieken BV op telefoonnummer 058-2880222 of via de mail: bschenkel@pdevries.nl 

 

  


Viering 85 jarig bestaan groot succes.
Veel relaties hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een kijkje te nemen in de keuken van ons installatiebedrijf. Wij hebben onze gasten mee op reis genomen door de tijd. Hoe zijn we ooit gestart, waar staan we nu en welke ontwikkelingen verwachten wij nog in de toekomst? Eén van de hoogte punten was het overhandigen van een cheque met een bedrag van € 5000,00 aan Zienn. Zienn ondersteunt mensen die in een crisis zitten, dakloos zijn of voor wie huisuitzetting dreigt. Volwassenen, maar ook jongeren en gezinnen. Met onze opvangvoorzieningen, woonvormen en begeleiding aan huis bieden wij mensen nieuwe kansen in het leven. Zienn heeft vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Daarna was er een speech van John van Zweden (van behangkoning tot mede eigenaar van Swansea City). De manier waarop John zijn verhaal vertelde bracht de aanwezigen in een stemming van grote stilte en luid gelach.

De afsluiting was met een goed verzorgd warm en koud buffet. Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid.
 

Interview in het magazine voor ondernemers in elektrotechniek en ICT.
'Wij pakken met plezier de pioniersrol op als dat nodig is' Lees meer...
 


Showroom duurzame verlichting.
Voor een virutuele rondleiding in onze eigen showroom, klik op onderstaande afbeelding

 

 

 


P. de Vries, sterk in LED.
P. de Vries Installatietechnieken is specialist op het gebied van LED-lampen en LED-verlichting. P. de Vries maakt LED-verlichting toepasbaar voor iedereen. De LED-lamp is een goed alternatief voor veel lichtbronnen. LED-verlichting is een type verlichting dat zeer energiezuinig is. Dit bespaart u geld en is goed voor het milieu.

Ook in de agrarische sector zijn wij specialist op het gebied van goede stalverlichting. meer lezen....!

 


Schoolvision.

Op het gebied van verlichting zoals schoolvision kunt u ook bij P. de Vries installatietechnieken B.V. terecht, zoals u kunt lezen in de onderstaande krantenartikelen.

Op het gebied van verlichting zoals schoolvision kunt u ook bij P. de Vries installatietechnieken BV terecht

"Friese kinderen scoren voldoende op CitotoetsLeeuwarder Courant, 7 maart 2012

"Lichtsysteem in klas scoortLeeuwarder Courant, 7 maart 2012

"Betere concentratie met speciaal licht op schoolLeeuwarder Courant, 7 maart 2012

 "Beter leren met concentratielichtLeeuwarder Courant, 15 maart 2012