test

 

P. de Vries
Installatietechnieken BV

Polluxweg 13
Postbus 7540
8903 JM Leeuwarden

T 31 (0)58 288 0222
F 31 (0)58 288 00 60

E info@pdevries.nl

 

Energiebesparing agrarische sector

P. de Vries Installatietechnieken is specialist op het gebied van LED-lampen en LED-verlichting. P. de Vries maakt LED-verlichting toepasbaar voor iedereen. De LED-lamp is een goed alternatief voor veel lichtbronnen. LED-verlichting is een type verlichting dat zeer energiezuinig is. Dit bespaart u geld en is goed voor het milieu.

Open Stallen

Ook voor open stallen is LED-verlichting zeer geschikt. Belangrijk uitgangspunt van lichtbeleid voor open stallen is dat de winst voor de koe en de melkhouder behouden moet blijven. De juiste lichtintensiteit, lichtverdeling, lichtkleur en daglengte zijn van invloed op het dierenwelzijn en dragen bij aan een betere gezondheid en productiviteit van het vee.

Verminderen lichtuitstoot

Tegelijkertijd moet worden gewerkt aan het verminderen van de lichtuitstoot en het energieverbruik. P. de Vries heeft diverse mogelijkheden ontwikkeld om een stal duurzaam, goed en energiezuinig te verlichten. P. de Vries kan u voorzien van een stalverlichting die toegespitst is op uw situatie. LED-verlichting kan u ook financieel voordeel opleveren.

Lange levensduur

Laag energieverbruik

Minder lichtuitstoot

Hogere productiviteit door beter licht

Meer informatie? Wilt u weten wat P. de Vries op het gebied van LED-verlichting voor u kan betekenen? U kunt bij ons vrijblijvend een aanvraag doen. P. de Vries geeft u dan een advies op maat u kunt hiervoor bellen met Paul van der Leij, Tel: (058) 288 02 22. Een aanvraag mailen kan ook: pvanderleij@pdevries.nl