Even voorstellen: 2 nieuwe projectmanagers, Roel van der Ploeg en Herman Veenstra

Per 1 februari 2019 zijn twee nieuwe projectleiders gestart. We stellen Roel en Herman graag aan u voor:

Roel van der Ploeg (39 jaar), woonachtig in Eastermar. Ik ben alweer 12,5 jaar getrouwd met Renate van der Ploeg en inmiddels trotste vader van Jelmer (11), Sven (7) en Lieke (4).

Na 12 jaar bij Unica Installatietechniek (projectafdeling) en 7 jaar bij HOMIJ Installatietechniek (serviceafdeling) te hebben gewerkt in Groningen kwam ik in oktober via derden in contact met P. de Vries Installatietechnieken. Ik kende het bedrijf eerlijk gezegd alleen van de vele busjes en reclameborden die je overal in Friesland tegenkomt. Na enkele positieve gespreken ben ik per 1 februari begonnen als projectleider. Wat mij enorm aanspreekt is de openheid van het bedrijf, het feit dat je van A t/m Z betrokken bent bij een project en de samenhorigheid om er samen iets goeds van de maken. Wat me in deze korte tijd dat ik werkzaam ben bij P. de Vries opvalt, is dat iedereen voor je open staat, je gewaardeerd wordt en er een goede open sfeer aanwezig is. Dit geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst. 

In mijn vrije tijd ben ik actief binnen ons plaatselijke voetbalverenging als trainer/leider bij de jeugdteams en ben ik lid van de Technische Commissie. Daarnaast mag ik graag lezen en hardlopen en als er nog wat vrije tijd over is leuke series kijken op netflix.


Herman Veenstra (52 jaar), woonachtig in Lekkum. Ik ben getrouwd met Wenda Veenstra en ik heb 2 kinderen, Montzen en Imme.

Ik ken P. de Vries Installatietechnieken al jaren. Mijn vader werkte in Leeuwarden en hij kent Klaas Meijer (red. voormalig directeur/eigenaar). Ik ken Mathilde Meijer (red. huidige mededirecteur/eigenaar) ook goed. Zij heeft jaren met mijn zus gevoetbald en ik ging altijd mee en was jaren grensrechter bij hun wedstrijden. Daarnaast is de installatiewereld klein en hoorde ik goede verhalen over P. de Vries Installatietechnieken.  Ik heb hiervoor gewerkt bij Breman Drachten, ook als projectleider en bij Bam Bouw en Techniek Groningen als hoofd bedrijfsbureau en contractbeheerder. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en via de website zag ik de vacature voor projectleiders. Mijn eerste indruk is erg positief. Het bedrijf is bezig met het verbeteren van processen en het ontwikkelen van nieuwe installaties, daar draag ik graag een steentje aan bij.

In mijn vrije tijd maak ik graag citytrips en we pakken ook regelmatig een terrasje in de stad. Daarnaast hebben we een oude woning helemaal gerenoveerd en er valt altijd wel iets te klussen.