Even voorstellen: Barry Hoff - magazijnmedewerker

Mijn naam is Barry Hoff, 31 jaar oud en ik woon in Leeuwarden. Ik werk sinds 1 januari 2021 bij P. de Vries Installatietechnieken als magazijnmedewerker.

Hiervoor heb ik gewerkt in de autobranche waar ik in diverse functies veel werkervaring en kennis heb opgedaan. Het was een mooie periode, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben op zoek gegaan naar een andere baan en kwam als snel uit bij P. de Vries Installatietechnieken. Een grote naam in Leeuwarden en de verhalen die ik over het bedrijf hoorde waren altijd positief. Dat maakte de keuze gemakkelijk.

Wat mij aanspreekt in mijn functie is het samenwerken met collega’s, de diversiteit van de werkzaamheden en de producten die ik beheer en uitgeef. Mijn eerste ervaringen zijn dan ook zeer positief, een no-nonsens mentaliteit, ruimte voor eigen inbreng en bovenal een prettige werksfeer. 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met auto's en dan voornamelijk oldtimers. Tevens vind ik het leuk om mooie reizen te maken en te sporten (CrossFit). 

Ik ben ervan overtuigd dat ik een leuke tijd tegemoet ga bij P. de Vries Installatietechnieken BV. en dat ik hier nog lang zal werken!