Even voorstellen (deel 1 uit de serie): Sippie Bootsma en Marieke Schaafsma

Twee nieuwe gezichten op de afdeling Service en Onderhoud, werkzaam als planner. Dit houdt in dat ze inkomende telefoontjes beantwoorden, monteurs inplannen voor storingen en veel contact hebben met woningcorporaties, bedrijven en bewoners over de planning van opdrachten.

Sippie Bootsma

Ik ben in contact gekomen met P. de Vries via mijn man en de busjes in de stad zijn ook niet te missen! Mijn man heeft regelmatig contact met P. de Vries in verband met zijn werk. Hij is altijd heel erg enthousiast over het bedrijf. Omdat ik op zoek was naar werk heb ik een open sollicitatie gestuurd, twee weken later was ik al op gesprek en drie weken ben ik gestart op de afdeling Service en Onderhoud. De afwisseling van werkzaamheden en het contact met de monteurs en andere collega’s maken mijn werk leuk. We hebben elkaar allemaal nodig om alles soepel te laten verlopen. Elke dag is anders en altijd een uitdaging. De tijd vliegt voorbij. Je bent echt een onderdeel van het bedrijf en dat voelt goed.

Mijn man en ik houden erg van de muziek van Chef’ Special en zijn al een paar keer naar een concert geweest. We vinden het ook leuk om samen met onze dochter erop uit te gaan en houden van gezelligheid, een drankje en een leuk bordspel.

Je wordt bij P. de Vries Installatietechnieken gewaardeerd om wie je bent. De sfeer is goed, je hebt leuke collega’s en geen dag is gelijk!

Marieke Schaafsma

Mijn eerste contact met P. de Vries was via basketbal. Ik speelde bij Aris/De Groene ster toen ik 13 jaar was en kreeg toen een sporttas van P. de Vries (toen en nu nog steeds sponsor van basketbal in Leeuwarden). Het eerste contact op zakelijk gebied was via mijn vorige werkgever(s), die werkten veel samen met P. de Vries. Het allerleukste onderdeel van werken bij P. de Vries zijn natuurlijk de collega’s. Ik werk samen met collega’s van verschillende afdelingen, dat is belangrijk voor mijn werk en gezellig. Ik vind het sowieso fijn om contact met mensen te hebben tijdens mijn werk. Ik bied graag een helpende hand of een luisterend oor. Ik ben zeer leergierig en hou wel van een uitdaging en hier leer ik elke dag en is elke dag een uitdaging.

In mijn vrije tijd verzamel ik vinyl (elpees) en ben ik fanatiek hartenjaag speelster bij mijn opa en oma. Ik hou ook ontzettend veel van lekker eten en doe zoveel mogelijk leuke dingen met vrienden.

P. de Vries is een familiebedrijf met een hele goede  sfeer en super gezellige collega’s die altijd voor je klaar staan.