Even voorstellen (deel 3 uit de serie): Hatim Shnini

Mijn naam is Hatim Shnini. Ik ben 35 jaar oud, ik kom oorspronkelijk uit Syrië en ik woon al 4 jaar in Nederland. Ik werk sinds januari 2018 bij P. de Vries Installatietechnieken. Kennissen van mij hebben contact gezocht met P. de Vries Installatietechnieken en gevraagd of ik hier aan het werk zou kunnen. Ik ben opgeleid als elektricien en had op dit gebied ervaring opgedaan in Syrië. Na een gesprek kreeg ik 2 maanden de tijd om te kijken of dit een goede plek zou zijn voor mij. Ik voelde mij hier als snel thuis en omdat zij ook erg tevreden waren, kreeg ik een functie aangeboden als monteur.

Ik doe verschillende dingen, zoals het vervangen van een groepenkast, het afmonteren van nieuwe stopcontacten, het aansluiten van kabels, het plaatsen van rookmelders en het ophangen van buitenlampen. Ik leer ook veel nieuwe dingen van bijvoorbeeld de loodgieter, zoals het plaatsen van waterleidingen, CV’s en kranen. Het zelfstandig werken aan klussen, die bekend zijn en het leren van nieuwe dingen, geeft mij veel voldoening.

De collega’s waar ik mee werk zijn erg aardig en helpen mij daar waar nodig en andersom. Dit helpt mij enorm. Ik ben een serieuze en harde werker en ik ben er trots op dat ik hier een kans heb gekregen om dit te laten zien.