Even voorstellen (deel 6 uit de serie): Jeroen de Hoop

Mijn naam is Jeroen de Hoop. Ik ben sinds 2 weken in dienst bij P. de Vries Installatietechnieken als monteur bij de afdeling Service Project. Een nieuwe baan bij een vertrouwde werkgever. Ik ben kort weggeweest nadat ik hier 6 jaar als monteur Projecten heb gewerkt. Mijn voorkeur gaat uit naar Service Project en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen en terug kon komen bij P. de Vries Installatietechnieken.

Voor Service Project doe ik werkzaamheden voor de mutatie-woningen en de overig onderhoudsklusjes. Het mooie aan mijn werk is dat je gelijk het eindresultaat ziet van wat je maakt. Het geeft voldoening als alles goed is aangesloten en alles goed werkt! De installatie van een ketel vind ik de mooiste klus. Het buigen van leidingen is echt vakwerk wat je niet heel veel meer ziet. 

Diversiteit in werk, een goede werksfeer en doorgroeimogelijkheden zijn voor mij het meest belangrijk.

Ik ben getrouwd met Petra en samen hebben we 3 kinderen (2 zonen van 1,5 en 7 en een dochter van 4). Mijn zoon van 7 en zijn team (SC Kootstertille, JO9/1 ) geef ik op maandag en woensdag voetbaltraining. Ik voetbal zelf ook in het 3e van SC Kootstertille. Verder dart ik elke dinsdagavond in de 1e divisie in de dorps kroeg van Kootstertille.