Even voorstellen: Jelmer Wijma en Michel de Haan

Even voorstellen: Jelmer Wijma, 1e monteur projecten

Mijn naam is Jelmer Wijma. Ik ben 45 jaar en ik woon in Hitzum. Ik heb vroeger de LTS gedaan, richting Elektro. Ik ben in 2001 bij P. de Vries Installatietechnieken komen werken als monteur en later als leidinggevend monteur. Ik ben in 2019 verhuisd van Leeuwarden naar Hitzum en wilde graag in de buurt gaan werken. Ik kreeg de kans om bij een klein installatiebedrijf in Sneek aan het werk te gaan (nadat ik een jaartje via een uitzendbureau had gewerkt). Het werk bleek toch niet interessant genoeg (te weinig elektro-klussen) en toen heb ik weer contact gezocht met P. de Vries Installatietechnieken. Ik kon in januari 2022 weer starten en het voelde echt als thuiskomen.

De afwisseling in het werk (CV, elektro, etc.) en het contact met de klanten en collega’s maken mijn werk leuk. We moeten het samen doen. Als het werk bijvoorbeeld goed is voorbereid door mijn leidinggevende en collega’s op kantoor, dan kunnen wij op locatie ongestoord en efficiënt ons werk doen. Je werkt ook vaak met dezelfde collega’s en dan raak je goed op elkaar ingespeeld. Ik doe veel renovatieprojecten en ik vind ook het contact met bewoners erg interessant, ze zijn vaak erg dankbaar en maken graag een praatje. Ik breng graag tijd in mijn tuin door en ik vind het fijn als alles er mooi bij staat en netjes is.

Even voorstellen: Michel de Haan, leidinggevend monteur projecten

Mijn naam is Michel de Haan ik ben 37 jaar, ik woon in Leeuwarden en ik heb 2 kinderen. Ik heb een opleiding MBO-werktuigbouw afgerond. Ik ben in 2010 bij P. de Vries Installatietechnieken komen werken als monteur E+W en kreeg een paar jaar later de kans om door te groeien naar de functie leidinggevend monteur. In 2017 ben ik weggegaan omdat ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging. Ik heb toen een contract gekregen bij een kleiner installatiebedrijf (7 medewerkers). Door wijzigingen in het bedrijf was er geen personeel meer nodig en heb ik contact gezocht met Jeroen van der Geest. Hij bood mij een baan aan en ik werk sinds september 2021 weer bij P. de Vries Installatietechnieken. Dit voelde gelijk weer goed, hier ben ik op mijn (vertrouwde) plek!

De omgeving, de collega’s, de vrijheid van het werken op locatie (en niet vast op een kantoor) maken dat ik het weer erg naar mijn zin heb. Ik voel mij gewaardeerd, er zijn korte lijnen en we zijn er voor elkaar indien nodig. Ik doe veel renovatieprojecten en het contact met bewoners is ook elke dag weer bijzonder. Het vinden van oplossingen voor allerlei kleine en grote problemen is een uitdaging die ik graag aan ga. Ik ben verder gek op voetbal en vechtsporten.