Even voorstellen: Michel Mijnheer (Werkvoorbereider Service en Onderhoud)

Ik ben in februari 2007 bij P. de Vries begonnen als project monteur in de nieuwbouw. In 2011 ben ik overgegaan naar de afdeling service en onderhoud. Toen twee collega’s vertrokken ben ik volledig in het onderhoud terecht gekomen. Half oktober 2019 ben ik overgestapt van onderhoudsmonteur naar werkvoorbereider S&O).

Toen ik in 2007 begon, waren we bij P. de Vries met ongeveer 40 tot 50 man. Nu zijn wij volgens mij met meer dan 100 medewerkers. Veel verschil maakt dit trouwens niet, er wordt nog steeds op dezelfde manier met ons gewerkt. Het gevoel van een familiebedrijf is er nog steeds, ondanks dat er op de achtergrond veel aan het veranderen is. Er wordt nog steeds een praatje gemaakt over voetbal of zeggen bijvoorbeeld dat ze de vrouw met de kinderen tegen gekomen zijn toen ze hond uitlieten. Ze weten wat er in het personeel omgaat en zijn geïnteresseerd.

P. de Vries is een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Er is altijd ruimte voor een geintje, maar met veel respect voor elkaar. Hierdoor gaat de onderlinge communicatie ook veel makkelijker en sneller. De uitjes met de PV, met de collega’s of het etentje met kerst: dat is echt iets wat je niet vaak ziet in een bedrijf. Iedereen heeft een praatje met iedereen en heeft het gezellig. 

De functie die ik nu heb, heb ik altijd al willen doen. Voor mij is het een hele mooie kans en het is aan mij om te laten zien dat ik het in mij heb. Ik heb er veel zin in!