Even voorstellen: Nuno Halekor, elektromonteur

Mijn naam is Nuno Halekar, 27 jaar en woonachtig in Heerenveen. Ik ben begonnen op de afdeling Beveiliging als uitzendkracht. Het beviel goed van 2 kanten en toen heb ik een baan aangeboden gekregen als elektromonteur. Hiervoor heb ik 2 jaar gestreden bij de Regiment verbindingstroepen van de landmacht. Daar moest ik helaas stoppen omdat ik geblesseerd was geraakt tijdens een oefening. Voor de landmacht werkte ik in een grand café als manager.   

Ik kende P. de Vries Installatietechnieken BV. niet, maar ik heb het super naar mijn zin binnen het bedrijf. Na een onrustige start (het was niet bekend dat ik zou starten op mijn eerste dag) wist ik al snel dat ik op de goede plek zat. En daarna alleen maar goede ervaringen. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling in werkzaamheden en werkplekken. Je komt op verschillende locaties en ontmoet verschillende mensen.\

In mijn vrije tijd drink ik graag een drankje in de kroeg met mijn vrienden en ik sport graag en veel. Maar nu kan dat allemaal even niet en breng ik mijn vrije tijd door op de bank voor de televisie (wel met een biertje op zijn tijd). Soms speel ik een spelletje op de computer en als het kan (en moet) ga ik hardlopen.