Even voorstellen: Ronnie Boetes - servicemonteur

Mijn naam is Ronnie Boetes, 50 en woonachtig in Augustinusga en opgegroeid in Harkema. Ik ben getrouwd met Nienke en heb 1 dochter, Wianda. Ik ben via Aditech aan het werk gegaan bij P. de Vries Installatietechnieken als servicemonteur E&W en omdat het is bevallen van beide kanten heb ik na een half jaar een contract gekregen.

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling in de werkzaamheden die je doet en de goede werksfeer die er is met de collega's. Ik kende het bedrijf al omdat ik ook bij BAM Techniek in Leeuwarden heb gewerkt dat ook gevestigd was aan de Pallasweg.

Ik heb hiervoor nooit gewerkt in de installatietechniek in de woningbouw, dat was nieuw voor mij. Maar het verschil met eerdere werkzaamheden is niet heel groot. In het eerste half jaar heb ik al met verschillende collega’s gewerkt. De sfeer onderling is prima en de samenwerking is goed. Ook het contact met de klanten en aannemers is goed. Ik zit hier echt op mijn plek!

Naast het werk mag ik graag fietsen op de racefiets of op de mountainbike. Samen met mijn vrouw doe ik ook marketingwerkzaamheden voor FM (verzorgingsproducten, schoonmaakproducten en parfums).