Even voorstellen: Gabriëlle Post, leerling monteur Service en Onderhoud

Mijn naam is Gabriëlle Post en ik ben 27 jaar. Ik woon in Leeuwarden en ben opgegroeid in Hoogeveen, Drenthe. Ik ben via het project 'Fryslân werkt' aan het werk gegaan bij P. de Vries Installatietechnieken BV. Hier is ook een leuke reportage van gemaakt bij Omrop Fryslan.

Het is van beide kanten goed bevallen en ik heb een baan aangeboden gekregen als leerling monteur Service en Onderhoud. In september start ik met de opleiding Elektrotechniek om mij verder te ontwikkelen en door te kunnen groeien. Hiervoor heb ik de MBO-opleiding detailhandel gedaan en de Hogere hotelschool Leeuwarden

Vorig jaar was ik nog werkzaam in de horeca, maar ik wilde wat anders. Door de coronacrisis was het niet makkelijk om een andere baan te vinden. Ik heb nu een nieuwe uitdaging gevonden in een totaal andere branche. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om te ontdekken hoe dingen in elkaar zitten en hoe ze werken. Elke dag is anders en je bent meestal lekker bezig met je handen. Ik vind het ook leuk dat de klanten blij zijn om je te zien. Elke monteur heeft een eigen persoonlijke aanpak en benadering, maar we willen allemaal het beste voor de klant. Een mooi team om onderdeel van te zijn!

Als ik niet aan het werk ben mag ik graag gamen, koken, zwemmen, lezen, sporten en op pad gaan.