Keuringen

Omdat de installaties steeds uitgebreider worden en daarmee ook verduurzamen, is het voor u als klant soms lastig om een duidelijk beeld te krijgen in wat kan, mag of moet. P. de Vries Installatietechnieken kan met zijn ruime ervaring op het gebied van keuringen en adviezen een duidelijk beeld geven in wat u als klant nu moet doen en wat het beste is voor uw bedrijf. 

Veelal is het uw verzekeraar die (vaak in de kleine lettertjes) aangeeft dat uw installatie moet voldoen aan bepaalde eisen. Denk hierbij bijv. aan brand die ontstaat door een slecht onderhouden installatie. Maar ook een veilige en prettige leefomgeving voor uw medewerkers is van essentieel belang. 

Vaak staat u er niet bij stil, maar de meeste problemen komen pas naar voren als uw bedrijf te maken krijgt met brand, letsel en/of gezondheidsproblemen van uw medewerkers. Het is dan uitermate belangrijk dat u daar goed voor verzekerd bent en dat u niet voor verrassingen komt te staan i.v.m. de kleine lettertjes binnen uw verzekeringspolis. Voorkomen is dus veel beter dan genezen!

P. de Vries Installatietechnieken kan u hierbij helpen door:

  • Nen 3140 keuringen
  • SCIOS keuringen EBI en PI (stookruimten)
  • SCOOP 7A (gasleidingen)
  • Nulmetingen (algehele inspectie van de complete installatie met een adviesrapport)

Contact

P. de Vries
Installatietechnieken BV

Polluxweg 13
Postbus 7540
8903 JM Leeuwarden

T 31 (0)58 288 0222
E info@pdevries.nl