Onderhoud particulieren

P. de Vries Installatietechnieken biedt de volgende onderhoudscontracten voor particulieren:

  • Basis contract
  • Basis + contract 
  • Basis ++ contract
  • Onderhoud op afroep

Een onderhoudscontract kan worden afgesloten indien de installatie is geplaatst door P. de Vries Installatietechnieken of na een nulbeurt. Een nulbeurt is onderhoud op basis van uren en gebruikt materiaal. Daarna hanteren we het bedrag van het contract. Het is mogelijk verschillende apparaten te combineren.  De prijs is ook afhankelijk van het merk & type toestel.

Basis onderhoud: In dit pakket wordt het apparaat voorzien van een onderhoudsbeurt met de daarbij horende inspectierapport. Eventuele extra kosten voor onderdelen, pakkingen, filters of andere materialen inclusief de daaraan gekoppelde arbeidsuren worden aan u door berekend.

Basis + onderhoud: In dit pakket wordt het apparaat voorzien van een onderhoudsbeurt met de daarbij horende inspectierapport. Bij een defect worden de volgende onderdelen kosteloos vervangen: pakkingen, ionisatiepen, ontstekingspen, ontluchter, overstortventiel, inlaatcombinatie en expansievat. U betaalt alleen de daaraan gekoppelde arbeidsuren.

Basis ++ onderhoud: In dit pakket wordt het apparaat voorzien van een onderhoudsbeurt met de daarbij horende inspectierapport. Bij een defect binnen de mantel van de cv-ketel en of apparaat, inclusief het overstortventiel, inlaatcombinatie en het expansievat worden materialen kosteloos vervangen tot maximaal € 250,00 inclusief BTW per jaar. De daaraan gekoppelde arbeidsuren/storingsdiensturen worden niet aan u berekend. Alleen af te sluiten voor installaties die maximaal 4 jaar oud zijn.

Contact

P. de Vries
Installatietechnieken BV

Polluxweg 13
8938 AZ Leeuwarden

T 31 (0)58 288 0222
E info@pdevries.nl