Camerabewaking 

Vroeger noemde men Camera bewaking CCTV, wat staat voor gesloten televisie circuit. Tegenwoordig worden deze systemen bijna alleen maar toegepast op basis van IP, waardoor de term gesloten eigenlijk niet meer van toepassing is. 

De mogelijkheden die daardoor zijn ontstaan zijn groot. Buiten het feit dat een camera tegenwoordig kan worden aangesloten via een bestaand netwerk en daarom een kleinere investering vergt, kan het ook beelden overbrengen van en naar andere locaties (ook internationaal). P. de Vries kan u op dit gebied van advies dienen en vervolgens diverse soorten systemen voor u installeren conform de nieuwste technieken.

Camerasysteem – optimale beveiliging
Met een camerasysteem kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw pand of uw eigendommen in de gaten houden en is daardoor een essentieel onderdeel van een alomvattend beveiligingssysteem. U kunt zien wat er gebeurt, het helpt hulpdiensten met het opsporen van criminelen en geeft in steeds verder toenemende mate diepere inzichten in processen en informatie. Daarnaast heeft camerabeveiliging ook een preventieve werking. Immers wanneer criminelen zien dat er een camerasysteem hangt, verhoogt dat de drempel om in te breken aanzienlijk.

Verborgen camera’s? Dat mag niet altijd
Soms gaat de voorkeur juist uit naar verborgen camera’s, bijvoorbeeld bij fraudebestrijding. Verborgen camera’s mogen niet zomaar worden geplaatst. Er is altijd een concrete aanleiding nodig en er moet een ‘zwaarwegend belang’ zijn. Voor meer informatie over de voorwaarden en de plaatsing kan P. de Vries u uitgebreid adviseren.

Contact

P. de Vries Installatietechniek

Polluxweg 13
8938 AZ Leeuwarden

Lamsoor 21
9738 AL Groningen

T 31 (0)58 288 0222
E info@pdevries.nl