Even voorstellen: Dave van Haaren, senior projectleider

Mijn naam is Dave van Haaren, ik ben 46 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik werk al sinds mijn zestiende in de installatiebranche. Werken en studeren was voor mij een mooie optie om het vak snel te leren. Dat heeft mij van assistent installatiemonteur tot senior projectleider gebracht. De afgelopen vijf jaar ben ik werkzaam geweest in de utiliteitsbouw als werktuigbouwkundige projectleider. Omdat ik weer zin had om te werken in de woningbouwsector heb ik gesolliciteerd bij P. de Vries Installatietechniek.

Ik zag via social media de vacature van projectleider. Ik had al eerder kennis gemaakt met Jeroen van der Geest, dus het lijntje was kort om met hem in contact te komen. Na een informatief gesprek met Jeroen van der Geest en Herman Veenstra werd mijn goede gevoel snel bevestigd en zijn we tot overeenstemming gekomen.

Het mooie van dit vak is dat we in teamverband steeds voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Ieder persoon heeft daarbij zijn eigen kwaliteit en rol. Door deze kwaliteiten samen te voegen kun je samen tot hele mooie resultaten komen en is geen uitdaging te groot.

Via mijn vrouw Dominique, die al ruim een jaar met veel plezier werkzaam is bij de serviceafdeling, hoorde ik ook positieve verhalen. De sociale betrokkenheid is mij als eerste opgevallen. Ook krijg ik van opdrachtgevers positieve reacties over mijn nieuwe baan. P. de Vries Installatietechniek staat goed bekend in Noord-Nederland en ik ben trots op het feit dat ik hier nu ook een steentje aan kan bijdragen.

In mijn vrije tijd ben ik dol op voetbal. Helaas beoefen ik de sport niet meer op hoog niveau, maar ik sta wel open voor recreatief voetbal in de toekomst. We hebben thuis twee lieve honden, waarmee ik graag samen met Dominique ga wandelen. Je komt altijd weer nieuwe mensen tegen, waar ik graag een babbeltje mee maak. In de zomer sla ik een gezellig barbecuefeestje niet over en verder geniet ik van het mooie leven samen met mijn vrouw en drie lieve dochters.