Even voorstellen: Dominique Halders - planner Service & Onderhoud

Mijn naam is Dominique Halders, ik ben 41 jaar oud en woon samen met mijn man Dave en dochter Norah in Leeuwarden. Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Limburg. In 2004 ben ik na mijn studie Toerisme in Leeuwarden komen wonen. Mijn eerste baan in Friesland was op een reisbureau, maar dit bleek toch niet zo goed bij mij te passen. Per toeval ben ik toen in de technische uitzendbranche terecht gekomen. 

Ik werk sinds 1 september als Planner Service & Onderhoud bij P. de Vries Installatietechnieken BV.  Na 16 jaar in de technische uitzendbranche was ik op zoek naar iets anders. Via via kwam ik de vacature van Serviceplanner tegen. De vacature sprak mij erg aan. Ander werk, in een heel andere werkomgeving maar in dezelfde sector. En nog steeds contact met monteurs. Ook kende ik P. de Vries Installatietechnieken BV al vanuit mijn vorige werk (ik kreeg wel positieve feedback van uitzendkrachten die er werden geplaatst). Na mijn eerste gesprek was er een klik van beide kanten en ging ik ervoor, een sprong in het diepe!

Ik ervaar P. de Vries Installatietechnieken BV als een toegankelijk, no-nonsense bedrijf waar je jezelf kan zijn. Het leukste aan mijn werk vind ik de combinatie tussen de administratieve werkzaamheden en de contacten met de collega’s op kantoor en op locatie. De afwisseling en de vele verschillende mensen waarmee ik werk. Wat ook nog leuk is om te weten is dat ik een echte dierengek ben en dat ik in mijn vrije tijd aan western paardrijden doe.