Even voorstellen: Irma Vrijburg-Duursma, receptioniste/administratief medewerkster

Mijn naam is Irma Vrijburg-Duursma. Ik ben net 48 jaar geworden en ik woon in Leeuwarden met mijn man Arjan en onze zoon Nigel. Ik heb bijna 28 jaar in de catering gewerkt, op diverse plekken in Leeuwaren en omstreken, waarvan de laatste 14 jaar als leidinggevende op Hogeschool Van Hall Larenstein. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij P. de Vries Installatietechniek.

Omdat dit heel ander werk is dan wat ik de afgelopen jaren heb gedaan is het nog wel even wennen voor mij. Ik zie het als een mooie uitdaging om het werk mij zo snel mogelijk eigen te maken. Het leuke aan deze baan zijn de verschillende soorten contacten die je hebt via de telefoon en aan de balie. Daarnaast spreekt de afwisseling in werkzaamheden mij aan en de fijne collega’s die altijd willen helpen als ik een vraag heb. Dat geeft een goed gevoel!

Het bedrijf kende ik al via de auto’s die ik wel zie rijden en via de positieve verhalen van mijn schoonzuster (Rommy). Ik heb zelf ook al positieve ervaringen opgedaan door de mensen die ik heb leren kennen, de korte lijnen en de goede sfeer onderling.

In mijn vrije tijd kook ik graag voor mijn gezin en vrienden. Verder ga ik graag dagjes weg waarbij plezier voorop staat. Ik maak het graag mensen naar de zin en sta altijd voor iedereen klaar. Dat vind ik heel belangrijk en neem ik ook mee naar P. de Vries Installatietechniek.