Even voorstellen: Jeffrey van As – loodgieter en 1e monteur E in opleiding

Mijn naam is Jeffrey van As, 44 jaar en vader van een zoon. Ik ben in 2017 gestart bij P. de Vries Installatietechnieken als loodgieter via het project Groen Werkt van de gemeente Leeuwarden.

Redactie: Samen met ROC Friese Poort en het bedrijfsleven is gemeente Leeuwarden in 2017 met ‘Groen werkt!’ gestart als onderdeel van het project ‘Groen werkt voor iedereen!’. Met ‘Groen Werkt!’ worden werkloze kandidaten begeleid naar een betaalde baan als monteur installatietechniek. Hiervoor volgen zij de BBL-opleiding monteur werktuigbouwkundige installaties niveau 2. 

Ik doe hoofdzakelijk renovatiewerkzaamheden, maar andere projecten vind ik ook interessant om te doen. Naast het werk als loodgieter heeft de functie elektra-monteur ook mijn interesse gewekt. Dat is de reden dat ik nu een opleiding volg voor 1e monteur E. Mooi dat ik de kans krijg om mij verder te ontwikkelen binnen P. de Vries Installatietechnieken.

Het mooie aan mijn werk is dat het direct resultaat oplevert, je krijgt een verbetering van de woning qua comfort en leefbaarheid. Daarnaast kan ik het erg waarderen als een installatie naar behoren werkt. Bewoners moeten er geen hinder van ondervinden, niet merken dat het aanwezig is. 

Ik kende P. de Vries Installatietechnieken alleen van de busjes die je overal ziet rijden in de stad. Wat mij aangenaam heeft verrast is dat je hier geen nummer bent en dat de mensen je aanspreken met je naam. Ze kennen je echt, je wordt gezien. Deze betrokkenheid voel je in het hele bedrijf, je doet het samen, we zijn een team.