Even voorstellen: Niels Hoekstra - werkvoorbereider kleine projecten

Mijn naam is Niels Hoekstra, ik ben 32 jaar geleden geboren in Leeuwarden. Ik ben opgegroeid in de wijk Westeinde en hier woon ik nu ook. Ik heb in 2009 een huis gekocht. 

Ik werk sinds 2004 bij P. de Vries Installatietechnieken B.V. Ik ben gestart met een werk-/leertraject en heb daarna diverse diploma’s gehaald op het gebied van elektra en installatie, monteur niveau 2 en 1e monteur niveau 3. Ik heb ook een opleiding gedaan voor loodgieterswerk. Toen mijn voormalige leidinggevende een andere functie kreeg bij een andere firma, ben ik begonnen als leidinggevend monteur. Dit heb ik een kleine 10 jaar gedaan. Het is een uitdagende functie waar ik veel heb geleerd.

Toen de vacature ‘Werkvoorbereider kleine projecten’ kwam, heb ik een aantal gesprekken gevoerd en daarna heb ik besloten om te solliciteren op de functie. De interne ontwikkelingen hebben mij ook doen nadenken en ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben net begonnen, en de eerste indrukken zijn goed. Ik ben hartelijk ontvangen op de afdeling en iedereen staat klaar om mij te helpen. Dat voelt erg fijn. Ik zie het als een voordeel dat ik 16 jaar praktijkervaring meeneem in deze baan. Ik kan mij goed inleven in de monteurs en een goede steun voor ze zijn vanaf de zaak. Ik ben een echte praktijkman en ik klus nog geregeld zelf zodat ik de vaardigheden niet verlies. Ik hoop me snel helemaal thuis te voelen en wil mijn eigen draai geven aan deze functie. Ik ga nu wat nieuws leren en dat is altijd lastig, maar het doel is om hier zo goed mogelijk in te worden Het enige waar ik nog aan moet wennen is het zitten achter een bureau en het werken met het computerprogramma. Maar dat komt goed!

Ik wil de directie tenslotte nog bedanken voor de kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen om verschillende dingen te mogen leren en met het vertrouwen in mij voor deze functie.