Even voorstellen: Russell Martina, 1e monteur projecten

Mijn naam is Russell Martina en ik ben 53 jaar oud. Ik woon nu in Leeuwarden maar ik kom van het zonnige eiland Curaçao. Ik ben op 1 maart 2023 bij P. de Vries Installatietechniek komen werken als 1e monteur projecten.

Ik werk al meer dan 30 jaar als loodgieter en ik vind het nog steeds de leukste baan die er is. Ik zeg altijd: "Als ik weer een beroep zou moeten kiezen, dan zou ik wederom kiezen voor een loopbaan als loodgieter". 

Toen ik in Leeuwarden kwam wonen, begin 2023, heeft mijn vrouw via een collega drie namen gekregen van topbedrijven in de installatietechniek in Leeuwarden. Mijn keuze viel al snel op P. de Vries Installatietechniek en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Ik vind het tot nu toe hartstikke leuk. Ik heb goed contact met het management en mijn leidinggevende. Ik heb leuke collega’s en de werksfeer is goed! Klanten helpen geeft mij een goed gevoel en ik heb tot nu toe veel leuke ervaringen met ze gehad. Ook dat geeft energie. In mijn vrije tijd mag ik graag voetbal kijken en vissen.