Even voorstellen: Wijnand de Wagt, servicemonteur

Mijn naam is Wijnand Johannes de Wagt, 38 jaar oud. In 2006 ben ik getrouwd met Samantha. Wij wonen samen in een mooi huis in Oudeschoot dat we zelf hebben verbouwd.

Ik werk sinds 1 mei 2023 bij P. de Vries Installatietechniek als servicemonteur. Een veelzijdige functie die kansen biedt tot verdere groei en doorontwikkeling. Hiervoor heb ik gewerkt bij andere installatiebedrijven waar ik ook veel heb geleerd van het vak. Ik ben benaderd om bij P. de Vries Installatietechniek te komen werken. Ik kende het bedrijf van de busjes en borden die je overal ziet. Na een gesprek met de leidinggevende bleek er een klik te zijn en ben ik in dienst getreden. Hier heb ik geen spijt van gekregen!

Wat mij aanspreekt is de afwisseling in werkzaamheden. Het is elke dag een verassing wat ik tegen ga komen. Dat houdt mijn werk leuk. Ook de omgang met de diverse mensen die ik dagelijks tegenkom maken het werk interessant. En natuurlijk de fijne en gezellige collega’s die altijd voor je klaarstaan.

In mijn vrije tijd ben ik gek op koken. Ik maak bijvoorbeeld hele maaltijden (voor-, na- en hoofdgerecht) op de barbecue, maar ook Indonesische rijsttafels en de dagelijkse maaltijd. Ik heb sinds 2 jaar ook mijn motorrijbewijs en rij graag samen met mijn vrouw op een Goldwing. Reizen is ook mijn passie, vooral richting Azië vanwege de cultuur, de vriendelijke mensen en het lekkere eten. Tenslotte ben ik gek op de muziek van Elvis Presley.