P. de Vries Installatietechnieken B.V.- al 90 jaar een begrip in Leeuwarden e.o.

P. de Vries Installatietechnieken B.V.- al 90 jaar een begrip in Leeuwarden e.o.

Op 1 september 2019 bestaat het familiebedrijf P. de Vries Installatietechnieken B.V.  90 jaar. P. de Vries Installatietechnieken is al jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken en kenmerkt zich als familiebedrijf met veel ervaring, deskundige en gedreven medewerkers en oog voor ontwikkeling en innovatie.

P. de Vries Installatietechnieken heeft een rijke historie. De grondlegger, Piet de Vries, is gestart in 1929 en hield zich voornamelijk bezig met elektro, gas, water en onderhoud. In 1960 heeft de heer Klaas Meijer het bedrijf overgenomen en ging verder onder dezelfde naam. Klaas Meijer heeft P. de Vries laten groeien tot een bloeiend bedrijf met ongeveer 25 tot 30 medewerkers en heeft het aanbod van diensten in die periode uitgebreid. 

In 1992 is het bedrijf overgegaan naar zoon en dochter, Johan en Mathilde Meijer, die nu nog steeds aan het roer staan. Zij hebben het aanbod diensten verder uitgebreid en nieuwe duurzame innovaties geïntroduceerd, zoals warmtepompen, LED-verlichting, PV-panelen en IR-panelen. Op dit moment heeft P. de Vries Installatietechnieken ongeveer 120 enthousiaste medewerkers. 

Directeur Johan Meijer “We kijken met veel trots terug op een mooie periode en zitten vol energie en plannen voor de toekomst van ons mooie familiebedrijf”.