P. de Vries Installatietechnieken BV. onderdeel van de VDK groep 

Nadat Klaas Meijer het bedrijf in 1960 heeft overgenomen, Johan en Mathilde Meijer het vanaf 1992 verder hebben opgebouwd en Jeroen van der Geest in januari 2020 is aangesteld als algemeen directeur, was het tijd voor een volgende stap.

De huidige aandeelhouders Mathilde en Johan Meijer hebben, na een zorgvuldig proces, hun aandelen per 25 november 2021 overgedragen aan de VDK Groep. P. de Vries Installatietechnieken bestaat >90 jaar en is al 60 jaar een familiebedrijf. Met de VDK groep is een partij gevonden met hetzelfde DNA, een belangrijke voorwaarde voor deze stap.

VDK Groep, actief in Noord/Oost Nederland, heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat, de >30 bedrijven zelfstandig binnen de VDK groep opereren en waarmee alle specialisme op installatietechniek in de organisatie aanwezig is. Een totaalconcept waarbij de klant een aanspreekpunt heeft en alle werkzaamheden door eigen mensen gerealiseerd worden.

De overgang naar de VDK groep biedt onder andere de volgende voordelen:

  • We gaan zelfstandig verder onder dezelfde naam.
  • De personele contracten worden gerespecteerd.
  • We kunnen extra disciplines inhuren vanuit de groep.
  • We kunnen gebruik maken van de expertise van (leden van) de groep.
  • We kunnen gezamenlijk grote projecten uitvoeren.
  • We kunnen gebruik maken van inkoopvoordelen.
  • Indien nodig kunnen we werk spreiden/onderbrengen bij andere leden.

Het meest belangrijke is dat er aan de voorkant niks gaat veranderen, dat we met deze stap verder kunnen groeien en dat de continuïteit is gewaarborgd voor de komende jaren.

Johan en Mathilde Meijer blijven de komende periode nog wel betrokken bij de organisatie.

Johan Meijer: “Mathilde en ik zijn erg blij dat we deze stap kunnen nemen om P. de Vries Installatietechnieken BV toekomstbestendig te maken voor alle betrokkenen en hebben het volste vertrouwen in de VDK groep.”

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Johan Meijer, Mathilde Meijer of Jeroen van der Geest.