Installatie Playsight camerasysteem - Kalverdijkje - Aris Leeuwarden

Afgelopen weken is P. de Vries Installatietechniek BV druk bezig geweest met het installeren van een Playsight camerasysteem in het Kalverdijkje te Leeuwarden, ten behoeve van eredivisie Basketbalclub Aris Leeuwarden.

Playsight verzorgt volledig geautomatiseerde livestreams tijdens de wedstrijden van Aris Leeuwarden. De statistieken van de spelers worden bijgehouden, de scheidsrechter kan spelmomenten terug kijken (VAR) en tijdens trainingen kan de trainer ook de beelden terug zien en daarmee de spelers laten zien wat er goed en wat er beter kan.

Het Playsight camerasysteem wordt al enkele jaren toegepast in diverse sportcompetities waaronder de NBA en NCAA in Amerika. Het Kalverdijkje is een van eerste sporthallen in Nederland waar dit systeem gebruikt kan worden, totaal zullen er zes sporthallen in Nederland worden uitgerust met Playsight.

U kunt de wedstrijden volgen via de stream, maar u kunt ook een wedstrijd live bijwonen. Meer informatie over de wedstrijd en ticketverkoop: www.arisleeuwarden.nl